Dekor

Kišobrani koji svojim dizajnom razvedravaju i najtmurnije dane!

Viktoria Mikulić 23. kolovoza 2022.

Uz njih bismo zaplesali na kiši…

Pretpostavljamo da još uvijek niste prenamijenili ormar i da vas je ova neočekivana vremenska prognoza jednako zaprepastila baš kao i nas.

S jedne strane, sretni smo što su temperature niže budući da je godišnji odmor završio i nema nam druge nego prionuti poslu, no ipak nam je šokantno da se tako naglo sve promijenilo. Do jučer smo nosili vruće hlačice i japanke te dane provodili u kupaćim kostimima, a danas smo doslovno u dolčevitama. Nažalost, na neke stvari ne možemo utjecati već se samo prilagoditi.

Ako još niste spremni ljetnoj odjeći reći zbogom, predlažemo da u svoju garderobu postepeno ubacujete jesenske favorite. Nekoliko komada slojevite odjeće bit će sasvim dovoljno da vas pripremi na hladna jutra.

Na što bismo još trebali obratiti pozornost? Možda aaccessories za koji se danima pitamo gdje smo ga posljednji put vidjeli, svjesni da ne vodimo previše računa o tome? Riječ je o kišobranu, praktičnom dodatku koji ne samo da nam služi za zaštitu od kiše, već itekako može oplemeniti naš outfit.

Ako ste u potrazi za novim, današnja ponuda kišobrana uistinu je božanstvena i njihov dizajn toliko privlači da bismo ih nosili čak i onda kada nema ni tračka oblaka, stoga nam nije problem izdvojiti nekolicinu novaca.

Na Amazonu smo pronašli 10 kišobrana koji osvajaju ljepotom, a posebno su nas se dojmili oni koji asociraju na jesen i koji će se s lakoćom stopiti s nadolazećim godišnjim dobom.

Modeli s ogromnim suncokretima i s motivom lišća osvojili su nas na prvu, kao i prozirni primjer s natpisom koji slavi ljubav. Tu je i kišobran s printom trešnjinog cvijeta koji nas vraća u proljeće, za sve koji više vole prvu polovicu godine…

Koji god odabrali, ovi će kišobrani biti prava atrakcija na gradskom asfaltu.