FOTO by H&M

Moda

Cvjetna, pastelna ili crna elegancija? U H&M trgovine stigle ekstravagantne H&M haljine!

Viktoria Mikulić 05. lipnja 2020.

Od 10 modela, svaki zrači na svoj način!

Današnji dan stvoren je za spavanje i pretraživanje noviteta putem Interneta. Spavati nažalost ne možemo jer radno vrijeme još uvijek traje, no u opisu posla nam je surfati Internetom i pronalaziti najnovije trendove i kolekcije poznatih brendova.

H&M-u smo već godinama vjerni prvenstveno zbog široke palete odjevnih komada i modnih dodataka za sve prilike, zatim zbog dizajna koji je uvijek u skladu s najnovijim modnim trendovima, a potom i zbog dostupnosti, odnosno pristupačnih cijena.

Haljina je mnogim ženama priroritet prilikom kreiranja outfita, osobito ljeti kad sve što želimo je nositi lagane i lepršave modele u kojima će se osjećati opušteno i izgledati vanserijski.

H&M nam to omogućuje svojom novom kolekcijom haljina koje su stvorene za različite tipove odijevanja. Ako i tijekom najtoplijeg godišnjeg doba preferirate zagasite nijanse, oduševit će vas ponuda crnih haljina u mini i mid izdanju.

Za razigrane duše koje veseli sve što ima veze s cvijećem, rezervirane su romantične haljine floralnog printa i puf rukava.

Za one nježne ljepotice, H&M donosi liniju pastelnih haljina koje neće proći nezamijećeno.

Ovog nas ljeta definitivno očekuje mnoštvo različitih stilova, a mi ih sve pozdravljamo.

Ako ste lagao pri kraju s poslom, ne dozvolite da vas ovo tmurno vrijeme baci u depresiju već zavirite u našu galeriju chic noviteta.