Dekor

Cvit & Co. – personalizirani gift box s unikatnim proizvodima domaćih brendova!

Viktoria Mikulić 31. svibnja 2019.

Ovo smo čekali! Hrpu jedinstvenih stvarčica hrvatske proizvodnje na jednome mjestu…

Porazgovarali smo s mladom kreativkom Anetom Dobranić, vlasnicom i osnivačicom domaćeg brenda Cvit & Co. Ova mlada mama, želeći za svoje djetešce samo najbolje, došla je na originalnu ideju kako kroz personalizirane poklon pakete roditeljima omogućiti najkvalitetnije proizvode za njihovu djecu.

Time je ujedno i potaknula rast malog poduzetništva unutar Lijepe Naše! Trud i volja ove poduzetnice definitivno su za svaku pohvalu, a u nastavku možete pročitati detaljnije informacije o samom brendu i ovim šarmantnim poklon kutijama.

1. Za početak nam recite kako je uopće sve krenulo? Od kud ideja za ime?

„Ideja za Cvit & Co. box rodila se svega nekoliko mjeseci nakon moje kćeri Cvite po kojoj je nastalo ime brenda.

Kao novopečena mama htjela sam svojoj bebi priuštiti najbolje i najkvalitetnije proizvode. Kako sam radila gotovo do zadnjeg dana prije poroda, u nedostatku vremena za detaljnije istraživanje, često bih kupovala proizvode koji su bili pakirani u privlačnim i lijepim ambalažama ili su bili hvaljeni na pojedinim web stranicama. Kada sam rodila, jedva sam dočekala isprobati sve poklončiće koje sam pripremila za Cvitin dolazak na svijet. Ubrzo sam počela primjećivati kako dio proizvoda nisam niti otpakirala, a kamoli upotrijebila.

Kao odgovor na navedeno, javila se ideja za Cvit & Co. „

 

2. Koja je vizija Vašeg brenda kojoj težite od samog početka?

„Cvit & Co. želi omogućiti roditeljima da ono malo slobodnog vremena što imaju iskoriste na najbolji mogući način i na stvari koje ih usrećuju, a ne na beskonačne kupnje.
Sve proizvode koji se nalaze u Cvit & Co. kutijama koristim i sama te mogu garantirati za njihovu kvalitetu. Također, većina proizvoda dobavljena su od hrvatskih poduzeća čime želimo potaknuti malo poduzetništvo u RH.„

3. Što se sve može pronaći unutar Vašeg asortimana te za koje su prigode namijenjene Vaše kutije?

„Unutar naše ponude nalazi se dvije vrste kutija:

– Cvit & Co. kutija iznenađenja koja izlazi svaki drugi mjesec. Sadržaj kutije je tajan te kako bi takav i ostao do trena otvaranja, sve kutije se šalju isti dan. (Prvi ponedjeljak, svaki neparni mjesec). Moguće je naručiti jednu kutiju iznenađenja ili pretplatu na 3 do 6 kutija.

– Cvit & Co. Premium gift- tematski poklon paketi. Trenutno imamo tri različita u ponudi: Baby room, Bath, Essential set. Šalju se prvi radni dan nakon zaprimanja narudžbe. Premium gift može poslužiti kako poklon za babinje, krštenje, rođendan i sl. ili kao poklončić za vlastitu bebu.“

4. Koliko se artikala nalazi unutar ambalaže te po čemu su vaša pakiranja toliko posebna?

„Sve kutije sadrže četiri artikla u punoj veličini (nema testera). Artikli su unutar kutije zamotani u ukrasni papir te je sama kutija ukrašena vrpcom vezanom u mašnu. Boju papira i vrpce kupac može sam odabrati (ružičasta, svijetlo plava, siva, bijela).“

5. Koji je proces izrade te koliko se unaprijed paket treba rezervirati, odnosno naručiti?

„Pojedini artikli se izrađuju ručno, stoga se narudžbe za kutije iznenađenja zatvaraju mjesec dana prije same isporuke kako bi svi naši partneri stigli na vrijeme isporučiti tražene količine.“

6. Osim unikatnih artikala, postoji li mogućnost da se unutar kutije priloži tekst ili citat koji bi zaokružio cijelu priču?

„Naravno. Svakom paketu pristupamo s punom pažnjom što dokazuju i rukom pisane personalizirane poruke. Sadržaj može napisati sam kupac ili može prepustiti nama da napišemo poruku. Smatramo da je to onaj finalni touch koji izmami širok osmijeh na licu ili suze radosnice, a nama nema ljepšega nego kada su naši kupci zadovoljni.“

7. Koji su planovi za budućnost, razmišljate li o proširenju ponude?

„S obzirom na pozitivan feedback, plan nam je definitivno proširiti asortiman Premium giftova, jer već imamo nekoliko dobavljača s kojima smo ostvarili suradnju, no o tome ćete više saznati uskoro, a za sada neka ostane tajnom.“

Cvit & Co. definitivno je brend koji je zaslužio našu pažnju te smo uvjereni da je ovo tek početak njihovog uspješnog poslovanja. Ako su se i vas jednako dojmile kutije iznenađenja ili tematski poklon paketi te pred sobom imate važnu prigodu, za detaljnije informacije svakako posjetite njihovu web trgovinu cvitandco.com i društvene mreže Facebook i Instagram koje vrve šarmantnim proizvodima.

#baby IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Cvit&Co. jednu sretnicu nagradit ćemo njihovim premium gift Essential setom koji sadrži: 5 tetra pelena, zdjelice sa žličicom, dvodijelni set posteljine i podbradnjak). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Cvit&Co. gift Essential seta je Lora Alvađ. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.