FOTO by Instagram @sallyssneakers / @gregstufff

Moda

Čupave Gazellice vrište proljeće!

Una Lora Banjac 12. ožujka 2024.

Krzneno ruho hit tenisica

Proljeće nam stiže za točno 9 dana, a mi jedva čekamo da se smiri dosadna kiša i da počnemo nositi veselu obuću poput ovih furry krasotica.

Instagram @sallyssneakers

Danska ljubiteljica tenisica Sally Javadi, poznatija kao Sally Sneakers, povezala se s ilustratorom tenisica i customizerom Gregom Stuffom te je u suradnji s njim stvorila najslađi par Adidas Gazelle tenisica ikad!

Instagram @sallyssneakers

Ukrašene su ružičastim umjetnim krznom, a žarko ružičaste pruge retro tenisica vire kroz njega. Jezičak i peta šumsko su zelene boje s gumenim potplatom dok je peta na cipelama ukrašena adidasovim trolistom zajedno s logotipom Grega Stuffa.

Instagram @sallyssneakers

Ideju za ove tenke zapravo je posadio Greg Stuff objavivši na svoj Instagram profil par Gazellica napravljenih sa svijetloplavim krznom.

Instagram @gregstufff / @sallyssneakers

S obzirom da je prilagođavanje cipela mukotrpan proces jer se svaki par mora rastaviti i zatim ponovno sastaviti kako bi se krzno pravilno obulo, napravljeno je samo osam pari, a nakon što se izvrši narudžba, proizvodnja cipele traje otprilike četiri do šest tjedana.

Iako su Gazellice u krznenom ruhu nešto što nismo ni znali da nam treba, ovaj je model nažalost limitiran te ga više nema u ponudi.