FOTO by Instagram

Ljepota

Cruella De Vil: novi trend u bojanju kose!

admin 28. travnja 2021.

Instagramom su krenuli kružiti zanimljivi primjerci...

Sljedeći mjesec na filmska platna dolazi nam film Cruella, a sudeći prema društvenim mrežama crno bijela boja kose postala je instant hit. Specifičan sam po sebi, ovaj način bojanja kose do prije nekoliko godina je bio nezamisliv i mogao bi dobiti mjesta jedino u rubrici bizarno, no nekoliko primjeraka koje smo pronašli izgledaju zanimljivo i ne toliko loše.

Film “Cruella” svojevrstan je spin-off “101 dalmatinca“, u kojem je poznatu negativku i mrziteljicu pasa 1996. i 2000. godine utjelovila Glenn Close.

Izdanje s crno-bijelom kosom i naravno dalmatinerima postao je prepoznatljiv brend u cijelom svijetu.

Ova trendi frizura dijeli se točno po sredini rezultirajući kontrastnom izgledu koji je prepoznatljiv na svakom koraku. Odlično pristaje i na kratkoj i na dugoj kosi te je do sada ovaj trend izbjegao bilo kakav vid ismijavanja, dapače…

Mnogi komentari u velikoj su većini pozitivni i slute na to da bismo uskoro na ulicama mogli vidjeti i pokoji primjer ovog zanimljivog načina bojanja kose.

U nastavku vam donosimo nekoliko izdvojenih primjera Cruella De Vil načina bojanja kose, a vi procijenite koliko vam je privlačan i biste li ga probali integrirati u svoj stil.