FOTO by verabradley

Obuća

Crocsice u ovom izdanju s guštom ćemo nositi po plaži!

Antonija Andabak 11. travnja 2021.

Atraktivan uzorak mogao bi promijeniti mišljenja onih koji nikada nisu obuli crocsice!

Iako su crocsice godinama na meti modnih debata, njihova popularnost bez obzira na to raste, a mnogi se kunu u njihovu udobnost zbog kojih imaju prednost pred mnogim drugim razvikanim brendovima obuće.

Prepoznatljive gumene natikače američkog benda Crocs ovih je dana lansirao zanimljiv print natikača zbog kojih bi se mogli predomisliti i oni koji su ih svrstavali u kategoriju omražene ljetne obuće! Predstavljamo Crocs natikače s Rain forest uzorkom lišća u pink i zelenoj nijansi!

Nova kolekcija oduševljava svježim proljetno-ljetnim bojama na klasičnim Crocs Clog modelima, a to su upravo oni modeli, najpopularniji za nošenje u kući, vrtu ili naravno – na plaži!

Klompe su dostupne u dvije spomenute varijante limitirane edicije. Moramo priznati da su ružičaste crocsice postigle onaj wow efekt koje nisu uspjele izmamiti do sada lansirane Crocs natikače. Uzorak lišća u vedrim bojama mame na kupovinu gumenih klompi čak i one koji ovu sezonu nisu zamislili noseći crocsice.

Pink Crocs – 315,00 kn

Ako ružičasta nije Vaša nijansa, zeleni listovi na bijeloj podlozi mogli bi izmamiti vaš interes. Dizajneri modne tvrtke Vera Bradley u kolaboraciji s brendom Crocs osmislili su zanimljiv uzorak koji i na ‘najomraženijoj obući nakon Uggsica’ izgleda primamljivo!

Bijele Crocs – 315,00 kn

Cijena ovih dizajnerskih crocsica iznosi 315,00 kuna i vjerujemo da bi mnogi izdvojili taj iznos za doista lijepe gumene natikače.