FOTO by Instagram @adinasnails / @1.87km

Ljepota

Crni nokti kao ovojesenska elegantna i mistična manikura

Mia Vodopija 05. listopada 2021.

Crna je definitivno u trendu kada govorimo o profinjenim manikurama!

Neovisno o tome volite li jesen ili ne, volite li Halloween raspoloženje ili ne, možemo se složiti oko toga da su jesenske manikure bogatih i raskošnih tamnih boja koje odišu elegancijom.

Nemojte nas krivo shvatiti, volimo mi i proljetne pastelne i ljetne neonske boje…ali ima nešto posebno u tim dubokim bojama jeseni (pa i zime) koje volimo imati na noktima.

I ptice na grani znaju da jesen vežemo uz bordo, tamno zelene, tamno plave, narančaste, senf žute, crvene pa i zlatne boje. No, postoji jedna boja koja je toliko istančana i toliko posebna da nikada ne izlazi iz stila.

Riječ je o crnoj boji. Mala crna haljina, crni kožnjak, crne čizme, crna maska i eyeliner, a od sada i crni nokti.

Crna je, uz bijelu, pravi klasik – toliko je popularna da modni eksperti često proglašavaju druge boje ‘novom crnom’. Za crnu, međutim, nema zamjene, ona je jedna jedina i postojana.

Upravo zato smo u ovom najstrašnijem vještičjem mjesecu u godini odlučili promiješati kotao Instagram manikura kako bismo vas inspirirali za vašu sljedeću.

Crne nokte možete furati u sjajnoj i mat verziji ili možete nadodati šljokice i razne dizajne po njima.

Za one koji se ne žele potpuno obvezati crnim moćnim noktima, predlažemo crnu francusku manikuru – nokti će izgledati zanimljivo i vjerojatno ćete dobiti par pohvala.

Nagradite se i prepustite se rukama profesionalaca u salonu za nokte ili pak slijedite YouTube/Instagram tutoriale iz sigurnosti vlastitog doma kako biste postigli tu magičnu crnu manikuru.