FOTO by Mango / Reserved / Instagram @agnieszka_zajac

Moda

Crni kožni kaput – sastavni je dio ormara svake modne žene s karakterom

Daria Lovrić 21. rujna 2022.

Moderan, klasičan i seksi - veliki povratak omiljenog trenda!

Trendovi se mijenjanju iz sezone u sezonu, a mi se najviše veselimo povratku onih koje smo obožavali i koje ćemo nositi s oduševljenjem.

Ipak, postoje bezvremenski klasici koji nikad ne izlaze iz mode. Ponekad ih poznati dizajneri pomalo prilagođavaju mijenjajući dimenzije i krojeve.

Ležerni i klasični modni trendovi koje ćemo pratiti i ove jeseni

Ovog puta riječ je o starom / novom / bezvremenskom trendu uživanja u kožnim, statement, odjevnim komadima.

Mango kožni kaput 1
Mango kožni kaput – 799,90 kn

Jesen je pred vratima i temperature su vrlo niske, što nas je dovelo u blago stanje šoka jer imamo osjećaj da je ljeto završilo preko noći. Ipak, veselimo se promjeni garderobe i kupnji novih jesenskih krpica.

 Reserved kožni kaput 1
Reserved kožni kaput – 799,90 kn
Zara kožni kaput 1
Zara kožni kaput – 549,90 kn

Uz klasične verzije jesenskih komada poput balonera, vunenih kaputića i kožnih jakni, kao favorit sezone nameće se duži kožni kaput. Već je osvojio fashionistice diljem svijeta, preplavio društvene mreže i zauzeo prvo mjesto na našoj wish listi.

Reserved kožni kaput
Reserved kožni kaput – 499,90 kn

Duža verzija kratke kožne jakne ove je sezone doživjela svoj veliki povratak i preplavila police omiljenih brendova, iako ako nas pitate nikad nije ni izašla iz mode.

Zara kožni kaput 2
Zara kožni kaput – 499,90 kn
Mango kožni kaput 2
Mango kožni kaput – 799,90 kn

Klasični kožni kaput crne boje ove bi sezone trebao postati glavni dio vaše garderobe jer ga možete kombinirati uz sve odjevne komade i obuću, u svim prigodama. Upravo ovaj komad vašem će stajlingu dati edgy coolersku notu i dozu seksepila.