FOTO by Instagram @nasamalakoliba

Putovanja

Cozy kućica „Naša mala koliba“ – idealno mjesto gdje ćete doživjeti potpuni mind reset

Daria Lovrić 25. studenoga 2022.

Nema boljeg osjećaja od guštanja uz kamin!

Živjeli u kući ili stanu, svakome od nas je potreban bijeg od užurbane svakodnevice i kako se kaže „promjena tapeta“. Iako je kod kuće najljepše, dobro nam dođe promjena okoline kako bi se opustili i skupili energiju za nadolazeći radni tjedan.

Jesen je u punom zamahu i uskoro nam stiže zima, stoga je idealno vrijeme da uživamo u svim blagodatima kontinentalne Hrvatske, dok ponovno ne nastupe veliku vrućine i odlučimo se za bijeg u primorske krajeve.

Rustikalno mjesto za istinski odmor u dodiru s prirodom

Nedaleko od Rastoka i Plitvičkih jezera, u selu Kusaja pronašli smo malenu hrastovu kolibu u kojoj svaki komadić stvara predivnu i toplu atmosferu. Uz pucketanje i mirise iz kamina vrlo ćete ubrzo zaboraviti na vrijeme i obaveze. Vatra u kaminu pružit će notu romantike i stvoriti posebnu atmosferu.

Svojim šarmantnim izgledom, ugođajem i detaljima, Naša mala koliba privlači posjetite iz svih krajeva. Vikendica ima dvije spavaće sobe, opremljenu kupaonicu, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i balkon s pogledom na vrt. Također, obuhvaća dječje igralište i vrt s roštiljem, a okolica je idealna za uživanje u šetnjama i biciklizmu.

Osim što možete uživati u njezinim čarima i istinskom miru u skladu s prirodom može vam poslužiti i kao baza za posjet Rastokama i NP Plitvička jezera.

Iako je vrlo popularna tijekom cijele godine, u ljetnom i zimskom periodu ima posebnu čar. Ususret najmagičnijem periodu u godini, provedite vikend s cijelom obitelji ili s voljenom osobom u ovoj prekrasnoj kolibi uređenom u blagdanskom ruhu.

Naša mala koliba apsolutno je zaslužila titulu jedne od najljepših koliba koju smo pronašli. Ako je i vas očarala, zapratite ju putem Instagrama i rezervirajte vikend odmor iz snova.