FOTO by Booking

Putovanja

Treba nam bijeg od svega! Najposebnija drvena kućica nalazi se nedaleko od Zagreba!

Krešimir Šustić 04. siječnja 2021.

Odmor u prirodi kojem kažemo DA!

Nakon ispračaja turbulentne 2020. godine i njenog nesretnog kraja, svatko od nas osjeća se stresno, umorno i jednostavno imamo potrebu za odmorom, drugim riječima pobjeći od svega.

Iako i dalje vlada pandemija korona virusa, putovanje kroz Lijepu našu ponovno nam je omogućeno te samim time možemo rezervirati smještaj na atraktivnom lokacijama.

Idealno mjesto okruženo prirodom uz koje bismo mogli povratiti energiju i priuštiti svom tijelu i umu prijeko potreban odmor, osim morske obale je i Gorski dio Hrvatske.

Svježi zrak, šume i tišina koju nam pruža, djeluju nam kao dobra ideja koja se može realizirati u samo nekoliko koraka zahvaljujući raznim platformama za pronalazak smještaja.

Na jednoj takvoj smo pronašli savršenu drvenu kućicu koja se nalazi u općini Skrad, točnije mjestu Hlevci te se mislima transformirali na ovo bajkovito mjesto.

Objekt Divjake Log Home planinska je kuća koja garantira veličanstveni doživljaj u rustikalnom okruženju uz mogućnost opuštanja u hidromasažnoj kadi, roštiljanja u vrtu, vožnji bicikla, sanjkanja i skijanja.

Duge šetnje šumskim prostranstvima, divljim vrtovima pokraj kristalno čistih rijeka i jezera, lutanje stazama na kojim se isprepliće korijenje stoljetnih stabala, omogućit će totalno opuštanje i privremeni odmak od svakodnevnih obaveza.

Priuštite sebi i boljoj polovici nezaboravni vikend ili tjedan okruženi čistom prirodom od koje vas dijeli samo nekoliko klikova na LINKU.