FOTO by Reserved

Moda

Cozy blagdanske trenutke provodimo u Reserved mekanim trenirkama!

Viktoria Šafranić 15. prosinca 2021.

Uz natpis „Team Santa“, krase ih i motivi poput poklončića, drvca, zvjezdica i božićnih lizalica…

Nadolazeće dane samo želimo odmarati, uživati u ukusnim blagdanskim poslasticama, gledati božićne filmove i slušati muziku. Želimo se potpuno prepustiti čarima Božića, uz lampice koje vrve svuda oko nas.

Jedini zadatak koji planiramo obaviti je ukrašavanje božićnog drvca, no to smatramo užitkom, a ne poslom. Nakon toga ćemo samo odmarati. Svake godine si zadamo pregršt obveza koje nas toliko opterete da na kraju ne stignemo ni uživati u blagdanima, a to ne bi trebala biti poanta…

Stoga smo ove godine odlučili sve promijeniti i sebe staviti na prvo mjesto. Jer iako je Božić vrijeme darivanja, ovog puta bismo sami sebe trebali nagraditi za sve što činimo za druge.

Za svaku pruženu ruku u nevolji, telefonski razgovor koji je trajao satima i satima dok nam se prijateljica jadala, lijepe geste koje smo učinili za slučajne prolaznike, sve se to računa. Sada je vrijeme da se u potpunosti posvetimo svojoj malenkosti, a to uključuje i blagdanski shopping.

u Reservedu smo pronašli najslađe božićne trenirke koje vidimo točno na onim osobama koje su ove godine dale sve od sebe za druge i ovo blagdansko vrijeme trebaju posvetiti isključivo sebi.

Ove trenirke asociraju na nježnost, sreću, ljubav i mir i ako ste se pronašli u gore navedenim rečenicama, onda definitivno zaslužujete ove trenirke. Siva, krem, zelena ili crvena, s natpisom “Santa Team” i božićnim motivima poput lizalice, poklona, drvca i zvjezdica, sigurni smo da ćete pronaći svoju miljenicu…

Reserved trenirke spremno čekaju na LINKU svoje buduće vlasnice!