FOTO by Bershka

Moda

Cool traper jakna iz Bershke donosi novu jeans generaciju u modni svijet

Krešimir Šustić 13. kolovoza 2020.

Jeans kraljica ponovno osvaja modni svijet

1880. godine Levis Strauss stvorio je prvu traper jaknu, ne sluteći da će upravo ona postati jedan od onih bezvremenskih klasika kojeg obožavaju sve generacije.

Omiljeni komad koji se s godinama transformirao i mijenjao izdanja, ali uvijek ostao vjeran originalnom i prvobitnom dizajnu, možemo pronaći doslovno u ormaru svakog kućanstva.

Na tržištu možemo pronaći oversized, uske, kratke i poderane modele, a neovisno o tome koji stil furamo, rado je vadimo iz garderobe i s ponosom pokazujemo dok šetamo gradom.

S obzirom na to da nam se uskoro bliži jesen i svoje kombinacije ćemo morati upotpuniti nečim malo toplijim, high street brendovi su na svoje police vratili dobro znanu jeans kraljicu.

Primjerak iz Bershke koji nam je zapeo za oko, donosi novu jeans generaciju u modni svijet, te nam daje uvid u trendove koji nas očekuju u predstojećoj sezoni.

Dolazi u upečatljivom ruhu, a napravljena je od materijala u svjetlijoj i tamnijoj nijansi s coolerski poderanim obrubom idealnim za sve one koji nose odvažne i buntovne stajlinge.

Jednako dobro izgleda u kombinaciji s haljinama, suknjama i trapericama, kao i u casual i večernjim outfitima u koje unosi divlji karakter s dozom pariškog chica.

Ovu krasoticu možete nabaviti na LINKU i počastiti sebe još jednim komadom koji još vjerojatno nikada neće izaći iz mode.