FOTO by Converse

Moda

Converse predstavio novi model u dvije nježne boje

admin 01. ožujka 2022.

Ako volite zmijski uzorak, svidjet će vam se oba...

Dolaskom proljeća mnogi brendovi usklađuju svoju ponudu, a glavni cilj su novi modeli prepuni živih, veselih i proljetnih boja.

Converse Chuck je upravio predstavio svoja dva nova modela kojima se odmaknuo od alternativnog pravca, te u DNK ovih modela ugradio dio modne priče. 

Osim što oba modela dolaze kao dio jedne nove fashion priče tu je i presedan Converse brenda koji je po prvi put svoje modele “odjenuo” u zmijski uzorak.

Iako nismo ljubitelji animal i sličnih uzoraka, moramo priznati da je rezultat oba modela iznenađujuće simpatičan.

Converse Chuck 70 Python dolazi u dvije nježnije pastelne boje gdje se, kroz Python uzorak skladno kombiniraju i prelijevaju u nekoliko varijanti bazne boje. 

Žive boje nalaze se i na visokom gumenom potplatu, dok neutralnost dolazi od strane bijelih vezica. U opisu stoji da su modeli Unisex, ali nekako više preferencija dajemo ružičastom modelu.

Ljubitelji Conversa s ovim modelom neće napustiti svoj alternativni stil, ali će u njega ubaciti dozu šarma i nježnih boja. S obzirom na to da će nas i priroda uskoro počastiti paletom veselih boja uklopimo se u dolazak proljeća i pripremimo se na najbolji način.

Oba modela bit će dostupna u prodaji unutar Converse web trgovine po cijeni od 120$.