FOTO by H&M

Moda

Comfy & casual – stil u kojem ćemo još neko vrijeme uživati

Krešimir Šustić 15. travnja 2020.

Neka vam boravak u karanteni bude što udobniji!

Zbog trenutne situacije oko pandemije korona virusa, primorani smo provoditi vrijeme u svojim domovima, daleko od prijatelja i života na kakvog smo navikli. Mi to ne smatramo nužno lošim jer pravo je vrijeme da se oporavimo od brzog života i na trenutak odmorimo. Moda nije stala, a nove kolekcije izlaze kao da se ništa nije dogodilo.

Zara majice kratkih rukava – savršen izbor za svaki dan

Tako smo poslovne i fancy krpice zamijenili onim malo ležernijim i jednostavnijim, a to nije nimalo loše. Prva stvar koju gledamo dok radimo od kuće je da obučemo comfy komade uz koje ćemo se osjećati izrazito udobno. Trenirke i pidžame postale su pravi hit u zadnjih mjesec dana, a to što ne izlazimo van ne znači da trebamo u potpunosti zapustiti izgled i biti nesređeni.

Nova H&M kolekcija “Comfy & casual” donosi nam upravo takve proizvode u kojima ćemo se i u karanteni moći osjećati poput stylish diva kojima sve dobro stoji. U ponudi možemo pronaći lagane materijale koji krase hoodice, trenirke, spavaćice i nezaobilazne pidžame.

Casual je dobio totalno novo značenje, a bez obzira kako se mi u tom stilu osjećali, trenutno je najbolja opcija. Samo se opustite i uživajte u ugodnim trenucima zavaljani u omiljeni naslonjač.

Cijelu kolekciju možete pogledati na LINKU, a naše favorite u galeriji.