FOTO by Tic Tac

Iće & piće

Coca-Cola i Ferrero ponovno udružuju snage s Tic Tac Spriteom

Viktoria Mikulić 24. travnja 2023.

Sigurni smo da ste barem jednom u svom životu kupili bijele ili narančaste Tic Tac bombone.

Prije svakog razgovora za posao, prije odlaska na prvi spoj, prije važnog govora, svatko od nas ima neki svoj način relaksacije. Nekome su to žvakaće gume, nekima gumena loptica, a nama je to Tic Tac. Ti maleni mentol bombončići smiruju nas u trenu, neovisno o tome za što se pripremamo.

Uz klasičan Tic Tac Freshmint koji donosi osvježenje u svakom trenutku i Tic Tac Orange koji spaja okuse mente i slatke naranče, 2019. godine predstavljen je Tic Tac s najpopularnijim gaziranim pićem na planeti – Coca Colom.

Ekskluzivno: Upravo su lansirani Tic Tac Sprite mentol bomboni!

Budući da s ovom željno iščekivanom varijantom nismo ostali razočarani, vjerojatno ćemo kupiti i novi Tic Tac koji dolazi s okusom Spritea, a koji spaja okuse limuna i limete baš poput onih gazirane sode.

Coca-Cola i Ferrero lansirali su Tic Tac Sprite prije manje od mjesec dana, a plan je da se proizvod ove godine plasira u 20 zemalja. Debi u Francuskoj bit će podržan zalihama od 1,5 milijuna pakiranja i namjenskim izlozima u trgovinama.

Tic Tac bomboni  s okusom limuna i limete obojeni su u žuto i pakirani sa zelenim naljepnicama. Proizvod je lansiran s tri varijante pakiranja i četiri različite veličine i težine.

Trebaš i ti pauzu od svega, a pritom voliš Sprite? Onda škicaj police trgovačkih lanaca jer bi se ova novitet uskoro mogao pojaviti i kod nas…