FOTO by Instagram @tictacusa

Iće & piće

Ekskluzivno: Upravo su lansirani Tic Tac Nutella mentol bomboni!

Viktoria Mikulić 31. ožujka 2023.

TIK TAK: VRIJEME JE ZA NOVU POSLASTICU!

Tko ne voli TIC TAC®, prepoznatljivi maleni mentol bombon izvrsnog okusa koji osvježava vaš dah baš kao što osvježava vaše raspoloženje.

Dijeljen diljem svijeta kada trenutak zahtijeva svježinu i zabavu, TIC TAC® je jedan od kultnih mentol bombona koje najradije kombiniramo uz kavu, ili za jutarnju svježinu, a često i prije nekog važnog sastanka.

Tic Tac bomboni prvi puta su se pojavili na tržištu 1968. godine, svoje prepoznatljivo ime dobili su 1970. godine i od tada su postali omiljena i osvježavajuća poslastica velikih i malenih.

VIDEO: Cijeloga života pogrešno koristimo kutijicu Tic Tac bombona!

Tic Tac je dio Ferrero obitelji, baš kao i Nutella, stoga ne čudi što smo godinama zamišljali trenutak kada bi se okus mentola i najpoznatijeg namaza na svijetu prožetim okusom lješnjaka mogao priljubiti.

Na Instagram profilu Tic Tac USA upravo je stigla vijest o novitetu koji će prodrmati sve zagrižene ljubitelje Nutelle, ali i one koji uvijek u torbici imaju omiljene Tic Tac bombone. Oni dolaze u obliku i bojama teglice Nutelle i krase ih crvena i bijela srca.

U objavi su napisali: “Uzbuđeni smo što vam možemo prodrmati dan s našim novim Tic Tac® Nutella mentol bombonima! Označi najbolju osobu kojoj treba paket da zvecka u džepu!”

Objava je u manje od 24h prikupila preko 22 140 lajkova i brojne komentare koji iskazuju oduševljenje.

Nadamo se da će Tic Tac s okusom Nutelle uskoro stići i na police naših trgovina!

Iako je sutra 1. april, još nema službene informacije o tome je li riječ o šali, tako da se ipak nadamo da je ovo lansiranje stvarno.