FOTO by H&M

Moda

Coca-cola basic haljina u bijeloj boji stigla u H&M!

Viktoria Šafranić 06. svibnja 2021.

Ispijanje Coca-cole u društvu ove ljepotice? MOŽE!

Jutarnja šetnja, rekreacija, vožnja biciklom, odlazak do trgovine, na kavu ili na plažu – sve su to ležerne aktivnosti koje nas opuštaju. Stoga je izuzetno važno da prilikom obavljanja istih nosimo što prozračniju odjeću, onu koja nas neće opterećivati.

Coca-cola je mnogima omiljeno gazirano piće i koliko god smo svjesni njezinih nezdravih sastojaka, malo tko joj može odoljeti. Najčešće je pijemo uz ručak ili večeru, kao i u svim onim prilikama koje za nas predstavljaju razbibrigu. Također, sve je češći motiv u novim kolekcijama high-street brendova, a H&M je također prepoznao njezinu važnost i uvrstio je u novi asortiman.

Ova T-shirt haljina dolazi u bijeloj boji, napravljena je od pamuka, a krasi je prepoznatljiv crveni logo Coca-cole. Svojom jednostavnošću izvrsno će izgledati uz espadrille, tenisice u vibrantnim nijansama ili otkačene japanke.

Stvorena je za sve casual prilike, a njezina cijena iznosi pristupačnih 19,99€. Ljeto i sunčani dani rezervirani su za bijelu boju i ispijanje osvježavajuće Coca-cole u društvu ove klasične haljinice, uz koju se ni tijekom najviših temperatura nećete osjećati nelagodno.

Ako je i vašoj garderobi potreban novitet casual izdanja, odnosno predimenzioniranog kroja koji će uvijek biti izvrsna alternativa kada ste u žurbi ili ne znate što odjenuti, onda biste H&M haljinu svakako trebali naručiti putem LINKA.