FOTO by Zara

Moda

Čipkastoj bluzi iz Zare pripada glavna uloga romantičnih izdanja

Krešimir Šustić 14. srpnja 2020.

I najobičnijem outfitu ova će nježna bluza dati potrebnu dozu elegancije...

Prilikom odijevanja bitno je odabrati prvi komad koji će biti bazičan i glavni, a onda po njemu ravnati ostale stvarčice kojima nadopunjujemo i zaokružujemo outfit.

No samo se sjetite koliko ste se puta držali za glavu, stojeći ispred ormara i znajući da vas sva odjeća živcira, te da u tom trenutku ne vidite ništa što bi se dalo kombinirati.

Kako bi vam olakšali barem početak u pronalaženju idealnog look-a, bacili smo se u potragu za nečim atraktivnim što bi moglo proći kao glavni adut s upadljivim notama koje ne mogu ostati neprimijećene.

Kopajući po web shopovima brendova, naišli smo na model bluze koji kao da je stvoren za malo svečanije prigode, ali se može nositi i kao dio casual stajlinga.

Dolazi iz svima dobro poznate Zare, napravljena je od prozračnog čipkastog materijala, ima pufaste rukave i crnu mašnu sa stražnje strane koja čini savršen kontrast s bojom slonovače.

S obzirom na to da je malo elegantnija, može poslužiti kao odličan početak poslovnog outfita uz suknju i sandale ili kao dio romantičnog izdanja uz kratke hlačice ili omiljeni par traperica.

Ako se vidite kako u njoj provodite poslovne trenutke ili romantične večere, za samo 199,90 kuna naručite svoj primjerak na LINKU.