FOTO by H&M

Dom

Chic odjevni komadi za vaše vjerne prijatelje

Daria Lovrić 01. rujna 2022.

I psi vole modu – nek trčkaraju sa stilom

Dolazak jeseni, znači velike promjene u našoj garderobi. Lagana odjeća od tankih materijala sprema se u dublji dio ormara, dok će pletenina i cozy modeli voditi glavnu riječ narednih nekoliko mjeseci. Iako još uvijek nije toliko hladno, u potrazi smo za must have komadima – kako za nas, tako i za naše dlakave prijatelje kako bi spremni dočekali hladni i kišni period.

H&M vestica za kućnog ljubimca 1
H&M vestica za kućnog ljubimca

H&M vestice su fashion odabir svakog psa

U potrazi za modnim poslasticama u kojima će naši kućni ljubimci izgledati još slađe, ali će ih i grijati za vrijeme jesenskih i zimskih dana, pronašli smo prve vestice preslatkog dizajna.

H&M vestica za kućnog ljubimca 2
H&M vestica za kućnog ljubimca – 24,99 €

Neodoljive H&M vestice čuvat će vašeg ljubimca od hladnoće i omogućiti im bezbrižan boravak na otvorenom.

H&M vestica za kućnog ljubimca 3
H&M vestica za kućnog ljubimca – 14,99 €

Trendy simpatični modeli sa smajlićem unijet će radost i veselje gdje god se vi i vaš kompić pojavili, dok će preslatki modeli od mekog pletiva vašeg ljubimca transformirati u pravu modnu ikonu.

H&M vestica za kućnog ljubimca 4
H&M vestica za kućnog ljubimca – 19,99 €

Naš favorit je definitivno pletena vestica u bež boji sa šarenim pomponima. Zahvaljujući ovom modnom primjerku, vaš pas će se osjećati kao diva jer će ga zasigurno u idućoj šetnji mnogi zaustavljati s mnoštvom komplimenata.

H&M vestica za kućnog ljubimca 5
H&M vestica za kućnog ljubimca – 14,99 €

Ako mislite da je i vašem mezimcu potreban ovaj fashion komad odjeće ili ga želite iznenaditi novim poklonom, svog favorita naručite preko H&M web trgovine ili potražite na prodajnom mjestu.