FOTO by H&M

Dom

H&M jakna s Mickey Mouseom je fashion odabir svakog psa

Krešimir Šustić 04. siječnja 2021.

Modna poslastica za naše kućne ljubimce u preslatkom ruhu

Zimska sezona je u naše garderobe donijela ključne komade odjeće u kojima ćemo i prilikom izlaska iz kuće izgledati stylish, neovisno o tome koliko će temperature pobjeći ispod nule.

Popularni high street brendovi u svakom trenutku misle na nas i na naše najmilije, pa su tim povodom krenuli u kreiranje dodataka za naše kućne ljubimce.

Zadnjih nekoliko godina, odjeća za pse je postala sve popularnija, stoga se prilikom idućeg shoppinga obavezno moramo prisjetiti da i najslađa bića na svijetu očekuju koju stvarčicu.

Iako imaju krzno kao zaštitni sloj koji ih čuva od hladnoće, naše četveronožne sreće treba zaštititi i omogućiti im bezbrižan boravak na otvorenom.

Kako bi spriječio da se totalno namoče prilikom padalina kao što su kiša i snijeg, H&M je lansirao simpatičnu jaknu uz koju nećemo više imati brige za naše najbolje prijatelje.

Trendi crni accessories je napravljen od neprobojnog materijala, a krasi ga neodoljivi lik Disneyjevog junaka, Mickey Mousea.

Zahvaljujući ovom primjerku, psi će se osjećati kao da šeću po najvećim svjetskim modnim pistama dok ponosno pokazuju što su im vlasnici nabavili.

Ako mislite kako je i vašem potreban ovaj fashion komad garderobe za najoštriju sezonu, uputite se u najbližu poslovnicu ili obavite kupnju online putem LINKA.