FOTO by Naf Naf

Moda

Četvrtaste torbice u light pink boji, divan su izbor za vaše svečano izdanje!

Antonija Andabak 27. ožujka 2021.

Naf Naf torbice nosit ćemo uz svečane haljine, odijela i kombinezone!

Potraga za odjevnim predmetima i accessorieseom za svečane prilike ponekad zna biti pravi mali projekt za koji su žene spremne izdvojiti zanimljive količine novaca, vremena i truda.

To uključuje pronalazak haljine, cipela, nakita pa sve do odabira torbice koja će savršeno pristajati ostatku kombinacije. Naravno, make up i frizura u drugoj su kategoriji, no ništa manje bitnoj za kompletan, savršen look. Ako se nalazite u navedenoj situaciji, možete se zaustaviti i proučiti Naf Naf torbice četvrtastog oblika u nježnoj pink nijansi i skinuti jednu modnu brigu s liste!

Među Naf Naf novitetima, istaknule su se dvije torbice u pinkish boji, jedna messenger modela a druga na preklop ukrašena glitterom. Messenger model ističe se čvrstom zlatnom ručkom, efektom prave kože te tankim zlatnim lancem za nošenje na ramenu. Sama torbica je prostrana, sadrži tri pretinca od kojih je jedan zatvoren zlatnim patentnim zatvaračem.

Messenger torbica 225 kuna

Zlatna kopča okruglog dizajna daje joj otmjen, art-deco izgled pri čemu ćete se izborom ovog accessoriese-a vratiti u zlatne dvadesete kada je profinjen stil bio imperativ pri prezentiranju svog najboljeg izdanja. Pojavite se i vi u svojem top izdanju te ovu pinky torbicu birajte za formalna i manje formalna događanja pri čemu će vam ista poslužiti kao najbolji modni oslonac.

Ništa manje glamurozna, četvrtasta Naf Naf torbica posebna je po glitter torbici na preklop koju također krasi tanki zlatni remen pomoću kojeg torbicu možete nositi na ramenu, a zatvaranje na magnet olakšat će vam otvaranje i dohvat stvarčica poput makeup-a kojim ćete osigurati besprijekoran izgled.

Glitter torbica, 225 kuna

Nježno pink torbica savršen je izbor za duge, elegantne toalete, a ako se ovog proljeća ili ljeta nalazite u ulozi kume, nemojte zaobići ovu torbicu, osobito ako se nijansa vaše haljine vrti oko nježnijih, pastelnih tonova. Boja same torbice veoma je tražena čak i ako ostatak vašeg outfita nije takav, jer nema ništa zahvalnije od ulaganja u kvalitetan accessoriese poput ovog s potpisom Naf Naf-a kojeg možete nositi u više navrata.