FOTO by Instagram @croatia_istria__porec / @volim.varazdin

Putovanja

Čekirajte kako naši gradovi izgledaju u prvim danima proljeća!

Una Lora Banjac 22. ožujka 2024.

Bajna Opatija, procvali Varaždin, osvijetljeni Zagreb…

Dolazak proljeća sa sobom donosi zaista lijepe stvari. Sunčano vrijeme, procvalo drveće, šarene proljetnice i toplije temperature – sve ono što smo čekali čitavu zimu.

I dok glavni grad Lijepe naše sjaji u živopisnim bojama Festivala svjetla, ostali gradovi sjaje svojom ljepotom u proljetnom ruhu i šarenim bojama!

Opatija

Kraljica Jadrana u proljeće procvate i postane još šarmantnija nego inače, a toplo sunce i svježi morski zrak idealna su kombinacija za proljetne šetnje po šetnici Lungomare.

Zagreb

Festival svjetla u zadnjih je par dana obilježio Zagreb i očarao sve njegove posjetitelje. Ovaj događaj nisu samo čarobne svjetlosne instalacije, zaigrane animacije i raznobojni objekti, već dobre emocije, pozitivna energija i doček proljeća koje usko povezujemo sa svjetlošću.

Varaždin

Grad Varaždin može se pohvaliti pravim proljetnim lookom! Procvale trešnje i magnolije zaista su prekrasan prizor, a možemo si samo zamisliti koliko opojno mirišu…

Zadar

Osunčani Zadar svojim prekrasnim prizorima djeluje opuštajuće i smirujuće. Bonaca, jutarnje zrake sunca i zelenilo čine ga u najmanju ruku šarmantnim i neodoljivim!

Karlovac

Naš grad na četiri rijeke se također može pohvaliti mirisima proljeća, ali i prekrasnim pisanicama kao glavnim simbolima nadolazećeg blagdana Uskrsa.

Instagram @visitkarlovac

Poreč

Poznati istarski grad zablistao je u pravom uskršnjem ruhu s photo pointom na rivi koji je ukrašen ukrašenim zečićima i velikim srcem!

U svakom slučaju, koja god lokacija bila vaš izbor nećete pogriješiti. Uz zrake sunca i miris soli i cvijeća, vrlo brzo ćete zaboraviti na sve brige i obaveze!