FOTO by H&M

Modni dodaci

Ceker – nezaobilazan modni adut uz bazen! Ovo je naših TOP 6!

Una Lora Banjac 19. travnja 2024.

Proljetno-ljetnu sezonu odlikuju pletene torbice od prirodnih materijala

Proljetni dani mame nas da nosimo što prozračnije materijale i bez obzira na to što su trenutne temperature relativno niske, naše su misli okupirane novitetima koje ćemo uskoro ponosno pokazivati…

Torba je neizostavan dodatak u svim godišnjima dobima, no svaki period ima svoje favorite. Brušenu kožu biramo najesen, baršun je rezerviran za zimu, dok proljetno-ljetnu sezonu odlikuju pletene torbice od prirodnih materijala.

Cekeri su iz godine u godinu sve popularniji, a čini nam se da su noviteti poznatih high street brendova tek početak pristizanja istih na police dućana… U nadolazećim mjesecima zasigurno ćemo ih pronaći u mnoštvo različitih izdanja, oblika i detalja, no za sada izdvajamo nekolicinu.

Donosimo naše pletene favorite iz H&M-a

20,99 €
24,99 €
30,99 €
14,99 €
24,99 €

Radi se o torbicama prirodnih materijala koje su savršene za odlazak na plažu ili bazen, ali koje mogu poslužiti i kao vrhunski modni dodatak tijekom čitavog proljeća i ljeta!

20,99 €

Ovakvi cekeri izvrsno upotpunjuju ležerne odjevne kombinacije poput lanenih hlača u kombinaciji s basic majicama, lepršavih haljina s volanima i oversize košulja koje rado nosimo preko svijetlih traperica.

Ako su i vama zapeli za oko ovi prekrasni modeli, savjetujemo vam da skoknete do najbliže h&m trgovine ili da škicnete h&m službenu stranicu i naručite svoje favorite za ovu sezonu!