FOTO by CCC

Moda

CCC zelene i žute torbice proljetni su crush!

Viktoria Mikulić 20. ožujka 2023.

Žuta i zelena nijansa glavna su atrakcija u proljetnim danima!

Zelena boja oduvijek je poznata zbog svog umirujućeg djelovanja. Najčešće je povezujemo s prirodom i mnogi je nerijetko koriste kao bazičnu boju poput kozmetičkih salona čiji su zidovi obojeni u ovu dragocjenu nijansu. Drugi pak svoj klasičan namještaj upotpunjuju zelenom bojom, znajući da će time osvježiti prostor.

Također, volimo je i u sferi mode te je u posljednje vrijeme sve zastupljenija na odjevnim predmetima, obući i torbicama. Prošle godine proglašena je i bojom godine u svom jarkom izdanju. Ona dolazi u brojnim varijantama, a ako tražite onu koja će u potpunosti začiniti vaš outfit, onda biste se trebali odlučiti za kreč zelenu nijansu poput boje jabuke, limete i slično.

Žuta, osim što nas asocira na sunčeve zrake, simbol je sreće i nade. Mnogi ne znaju kako je iskombinirati i ne usude se pojavljivati u javnosti s ovom bojom od straha da će se previše isticati.

Žutu možete upariti uz svaki vaš bijeli outfit, kao i odjevne kombinacije u sivoj i bež boji. A ako ste osoba koja obožava eye-catching outfite, žutu biste trebali spojiti s narančastim, ružičastim ili ljubičastim lookom.

Sada kada smo objasnili važnost ovih dviju ljupkih nijansi, vrijeme je da vam predstavimo nove CCC torbice u žutoj i zelenoj boji koje smo proglasili proljetnim crushom.

Izdvojili smo 10 favorita koje ćemo rado viđati u narednim mjesecima u brojim streetstyle lookovima, kao i večernjim kombinacijama. U nastavku škicnite galeriju zajedno s cijenama:

Od suptilnih do upečatljivih tonova, odaberite onu koja najviše odgovara vašem karakteru i stilu odijevanja. Za još više detalja o CCC torbicama, skoknite na njihovu web trgovinu.