FOTO by CCC

Modni dodaci

CCC torbica u Mickey i Minnie Mouse ruhu sada je na akciji!

Una Lora Banjac 12. travnja 2024.

Najpoznatiji Disney junaci ponovno osvajaju

Mickey Mouse nedvojbeno je najpoznatiji mišić na svijetu i jedan od najpoznatijih Disney likova. Već dugi niz godina, mnogi brendovi u suradnji s Disneyjem stvaraju razne kreacije na kojima se nalazi svjetski poznati Mickey Mouse kao i njegova družica Minnie Mouse!

Od neodoljivih tenisica, jakni, majica, dodataka, trenirki, sakoa pa sve do ruksaka i torbi s likovima Disneyjevih mišića – danas zaista možemo pronaći gotovo sve s potpisom omiljenog para.

ccc

Pronjuškali smo po CCC trgovini i naišli na prekrasnu bež torbu s na kojoj se nalaze upravo ovaj junak i junakinja – Mickey i njegova najdraža Minnie Mouse.

Radi se o neutralnoj ručnoj torbi koju možemo nositi tijekom čitave godine. Napravljena je od umjetne kože tako da ju je vrlo jednostavno za održavati, a lako se kombinira s gotovo svim outfitima.

ccc

Moramo priznati da nam je ispijanje kava na terasama kafića s najboljim frendicama omiljena aktivnost, a kako bi izgledali stylish na svakom koraku svoj look upotpunjujemo chic modnim dodacima poput ove zanimljive torbe.

ccc

Mi bismo ju najradije nosili na traperice u kombinaciji s bijelim tenisicama i oversize sakoom, a cijeli outfit bi začinili šiltericom, sunčanim naočalama i upečatljivim nakitom.

Prekrasna torba trenutno je na akciji, a može se kupiti u CCC trgovinama ili naručiti preko CCC službene stranice po cijeni od 17,99 €.