Moda

CCC salonke u pastelnim bojama poput uskršnjih pisanica!

Viktoria Mikulić 21. veljače 2024.

Ako nam jedan model cipela nikada neće dosaditi, onda su to salonke…

Tenisice su uvijek u modi, no kada govorimo o cipelama na petu, iz sezone u sezonu trendovi se mijenjaju. Jedne godine su popularne blok pete, dok već druge godine prednost preuzimaju stiletto potpetice.

No jedan model cipela istaknuo se kao poželjan među brojnim generacijama i uvijek im se rado vraćamo. Riječ je o salonkama, zatvorenim cipelama s visokom potpeticom koje izdužuju figuru i noge stavljaju u prvi plan. 

Salonke su rezervirane za svečanije odijevanje, ali jednako lijepo izgledaju i uz business dress code poput odijela ili profinjenog kombinezona. Neovisno o tome nosili ih uz klasične traperice i bluzu, ili ih kombinirate uz elegantnu haljinu, salonke su uvijek pravi izbor.

Ususret Uskrsu i u potrazi za stylish komadima, na web trgovini CCC pronašli smo jedan primjerak salonki koje svojim bojama podsjećaju na uskršnje pisanice.

One dolaze u tri pastelne nijanse, nježno zelenoj, ružičastoj i boji lavande, a mi ne možemo odlučiti koje su nam ljepše. Možda ne još nekoliko tjedana, no ožujak je savršeno vrijeme da tmurnim bojama i zimskoj garderobi kažemo zbogom.

Ako i vi želite cipele koje su u svakoj situaciji IN, njihova cijena iznosi 27,99 €, a pronaći ih možete na LINKU.