FOTO by CCC

Moda

CCC nova kolekcija elegantnih čizmica u jesenskoj paleti boja!

Krešimir Šustić 21. rujna 2020.

Od kaubojskih do klasičnih i elegantnih modela

Posljednjih nekoliko dana temperature su polako počele padati i čini nam se da se za ovu godinu možemo krenuti pozdravljati s laganijom i ljetnom odjećom.

Tako ćemo uskoro lagane modele haljina zamijeniti onim malo debljima uz dodatak jakna i balonera, topiće bluzama i majicama, a sandale onim zatvorenijim komadima iz svijeta obuće.

Uz nove Stradivarius gležnjače do omiljenog ‘cowboy looka’

Poseban adut za razne prigode među njima su neizostavne gležnjače, od kojih možemo pronaći barem jedan par u garderobi svake modno osviještene dame.

Voljeni primjerak čizmica, zadnjih nekoliko tjedana možemo vidjeti u doslovno svakom izlogu dok šećemo gradom, stoga je pravo vrijeme da krenemo u nabavku ovosezonskih noviteta.

Kako bi spremni dočekali kišne i hladnije dane, pronjuškali smo CCC web shopom, te uočili bogatu jesensku paletu boja koja krasi artikle iz nove kolekcije.

U tonovima smeđe, crne, burgundi i camel nijanse, ističu se kaubojski primjerci, kao i oni jednostavni i elegantni s omiljenom blok petom uz koju ćemo lakše koračati gradskim ulicama.

Kao must-have sezone, možemo ih kombinirati uz lepršave haljine i kožne jakne, omiljeni par traperica, hlače širokog, ali i uz suknje pencil ili plisiranog kroja.

U nastavku donosimo galeriju s naših 10 favorita koje smo izdvojili, a nadamo se kako ćete upecati barem jednog koji će vam biti glavni saveznik u godišnjem dobu koje nas očekuje.