FOTO by CCC

Moda

CCC natikače s mašnicom u 7 divnih nijansi dolaze po cijeni od 99 kuna!

Viktoria Šafranić 18. svibnja 2020.

Svi pogledi bit će uprti u vaša stopala...

Ljeto je mnogima najdraže godišnje doba zbog mogućnosti korištenja dužeg godišnjeg odmora, no čini nam se da će ga ove godine zavoljeti i oni kojima do sada nadolazeći mjeseci nisu predstavljali ništa posebno.

Nakon situacije u kojoj smo se nalazili protekla dva mjeseca, ujedno i one koja nam je ukrala većinu proljetnih dana, svi žudimo za srpnjem i kolovozom, nadajući se da će do tada sve biti iza nas.

S druge strane, svi smo pomalo izgubili ritam i jedva čekamo prionuti poslu kao što smo i navikli. Komadi obuće koju smo pronašli idealni su i za opuštanje, a poslužit će i za odlazak na posao ljeti, ukoliko vam je dozvoljena otvorena obuća (barem petkom). Uz bijele hlače, jeans, midi haljine i suknje do koljena pristigla će obuća najviše doći do izražaja.

Trgovine su se otvorile prošli tjedan, a među njima i CCC koji nas uvijek oduševi raskošnim asortimanom cipela i accessoriesa veoma pristupačnih cijena.

Danas smo se zaljubili u natikače koje dolaze u 7 predivnih boja: žuta, bež, crna, crvena, nježno roza, plava i ružičasta. Njihova cijena je 99 kuna i sigurni smo da će se rasprodati u trenu.

Uistinu privlače svojim dizajnom, ne samo preslatkom mašnicom nego i interesantnim potplatom.

Za sve koji vole izgledati ženstveno na svakom koraku, čekirajte najbližu poslovnicu i provjerite ima li vaše veličine u omiljenoj vam boji.

Za više detalja, posjetite njihovu službenu stranicu.