FOTO by Firebox

Dom

Čaša za vino koja govori kakvog ste raspoloženja

admin 20. travnja 2021.

Bez da riječ izgovorite, vaš će sugovornik znati kako se osjećate i da li uopće započeti komunikaciju

Da dobijemo slavuj kovanicu svaki put kada se, neraspoloženi, nađemo u situaciju da nas netko zaskoči i očekuje malo ćaskanja sigurno bismo sada bili u toplim krajevima pod palmom s čašom omiljenog pića u ruci trošeći sve te novčiće.

Cherry Blossom Gin sa šljokicama dolazi u ambalaži poput snježne kugle

Komunikacija i održavanje odnosa je super, ali kada smo neraspoloženi i mrzovoljni izbjegavanje interakcije s ljudima je najbolji recept.

Pametnom komunikatoru s dozom empatije bit će dovoljno nekoliko sekundi da shvati da je razgovor suvišan, no problem stvaraju amateri neverbalne komunikacije koji forsiraju razgovor bez obzira na sve.

Čaša za vino koja govori kakvog ste raspoloženja patentirana je upravo kao rješenje za ljude kojima je potreban dodatan “znak” da vas zaobiđu i razgovor započnu u nekom drugom trenutku.

Čaša je označena linijama u 3 levela koji jasno govore kako se osjećate i da li ste kadri ostvariti bilo kakav kontakt.

Ne pitaj“, “Loš dan” i “Dobar dan” tri su razine i levela konzumacije pića koje jasno definiraju vaše stanje i sugeriraju potencijalnom sugovorniku koliko ste kadri upustiti se u bilo koji vid komunikacije.

Čaša dolazi zapremnine pola litre i možemo zaključiti da je prvih 3 dcl krizno, no nakon toga svaka osoba ima dobar dan i spremna je za sve.

Ovu cool čašu za vino pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 12.99£.