FOTO by Curiosa

Dekor

Čarolija vas čeka! Harry Potter adventski kalendar je tu!

Daria Lovrić 27. listopada 2023.

Ovaj adventski kalendar nije samo odbrojavanje do blagdana, to je magično putovanje!

Još od malih nogu, naš omiljeni poklon bio je adventski kalendar. Čak i ako bismo već imali jedan i od prvog dana Adventa krenuli s odbrojavanjem, uvijek bismo u čizmici za Sv. Nikolu dobili još jedan pun slatkiša čije bismo prozorčiće otvarali malo brže.

Danas je tržište prepuno raznovrsnih adventskih kalendara, od onih koji sadrže nakit i šminku do onih inspiriranih kultnim likovima iz serija, knjiga i filmova. Nedavno smo vam predstavili Kinder i Ferrero adventske kalendare, a sada je tu još jedan koji će oduševiti sve zaljubljenike u magiju.

Harry Potter, jedan od najkultnijih serijala svih vremena, zauvijek je osvojio naša srca. Stoga nije iznenađujuće što nas uvijek oduševljavaju novi proizvodi inspirirani ovim čarobnim svijetom.

Hogwarts adventski kalendar za sve čarobnjake u duši!

Provedite čaroban advent uz ovaj adventski kalendar koji na prvi pogled izgleda kao lijepo izrađen ormarić za lijekove ili čarobne napitke i unutra skriva labirint čarolija koje vam pomažu odbrojavati do blagdana.

Harry Potter adventski kalendar 1
Harry Potter adventski kalendar

Tajni odjeljak za svaki dan otkriva skrivenu kutijicu u kojoj se predmeti ne samo pronalaze, već i otkrivaju. Od epruveta do bočica s napitcima koje svjetlucaju unutarnjim sjajem, svako otkriće korak je u mistično područje.

Među 24 dara pronađite začarani ključ koji ne samo da otključava, legenda kaže da otkriva neviđena čuda onima koji ga drže.

Harry Potter adventski kalendar

Ukrasite se jedinstveno izrađenom ogrlicom koja je ekskluzivno napravljena za ovaj kalendar i nema je nigdje drugdje u čarobnjačkom svijetu, zajedno s drugim nakitom i očaravajućim dodacima.

Kutija, nalik najfinijim čarobnim antikvitetima, izrađena je od vrhunskog kartona, osiguravajući da izdrži test vremena.

U sjenama svakog kutka i pukotine postoji priča, čarolija, djelić Potterovog svemira. Ovaj adventski kalendar nije samo odbrojavanje do blagdana, već i istraživanje, uspomena i bogata riznica čarobnog svemira.

Smatrate li se hrabrima kao Gryffindori, mudrima poput Ravenclawsa, lukavim poput Slytherinea i odanim kao Hufflepuffce, ovo je vaša ulaznica za 24 dana čiste čarolije.

Cijena kalendara iznosi €90,95, a možete ga pronaći putem Curiosa web trgovine.