FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia je lansirala kožne hlače s mašnicom na rubu!

Viktoria Šafranić 09. prosinca 2020.

Crne, a toliko upečatljive...

Jogger hlače poznatije su kao model ležernog izdanja s džepovima, koji najčešće nosimo u casual prilikama. S druge strane, kožne hlače su stvorene za mnoštvo prilika, a rezervirane su najčešće za zimsko razdoblje, kada ih spajamo s bijelim košuljama, kardiganima, chunky tenisicama ili robusnim čizmama, odnosno u svakom opuštenijem izdanju.

No kao i kod svih svojih modela, talijanski brend Calzedonia obične je kožne hlače uz samo jedan detalj pretvorio u profinjen primjerak. Na rubu istih nalaze se kožne mašnice koje daju elegantnu notu ovom novitetu.

Iako trenutno nema mnogo prigoda gdje bi ih mogle nositi, uvijek se možemo uputiti na španciranje gradom s najboljom prijateljicom, posebice u narednim tjednima kada je sve ukrašeno u duhu Božića. Uzmete kuhano vino ili vruću čokoladu za van, i uživate u čarima prosinca.

Uz ove kožne hlače, možete iskombinirati overzized kaput ravnog kroja i neku simpatičnu toplu kapu s coflekom.

Na web stranici nismo pronašli cijenu, no još uvijek shopping centri nisu zatvoreni, tako da imate priliku uputiti se do najbliže Calzedonie i isprobati svoju veličinu.

Ove crne kožne hlače dolaze u veličinama S, M i L pa ako se nalazite u tom rasponu i jako vam se sviđaju, nemojte propustiti ovaj stylish novitet s mašnicama.