FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia crni kombinezon sa srcem i Valentinovo se vole!

Viktoria Mikulić 06. veljače 2024.

Biste li ga nosili?

Najzastupljeniji odjevni predmet za Valentinovo je crvena haljina. Moramo priznati da ništa ne plijeni poglede poput nje, osobito u kombinaciji s visokim potpeticama i crvenim ružem. No ako vam je ista dosadila i željni ste drugačijeg outfita, dopustite da vam predložimo dostojnu alternativu.

Ako postoji jedan odjevni komad koji je jednako atraktivan poput haljine, to je onda definitivno kombinezon. Kombinezoni izdužuju figuru, ističu obline i najčešće dolaze u elegantnom ruhu. Model koji smo pronašli obuhvaća sve navedeno i plijenit će poglede gdje god se uputili.

Pronašli smo ga unutar Calzedonia valentinovske kolekcije. Riječ je o kombinezonu skinny kroja od super sjajne tkanine. Dolazi s dugim rukavima, širokim V-izrezom i odvojivim brošem u obliku srca.

Ovaj kombinezon od sjajne tkanine dodaje dozu profinjenosti i apsolutni je trend u novoj sezoni. Stvoren je za sve koji žele jedinstven, seksi i senzualan izgled, kao i za one koji vole primati komplimente.

Budući da je glavni detalj kombinezona srebrno srce, naš prijedlog je nositi ga uz srebrne cipele i naušnice u istom tonu, s detaljima srca. Također, možete ga upariti sa strukiranim sakoom.

Ako još niste pronašli valentinovski outfit, vrijeme je da škicnete ovaj kombinezon. Njegova cijena iznosi € 46,30, a pronaći ga možete na calzedonia.com/hr!