FOTO by Calvin Klein

Moda

Calvin Klein torbica stvorena za proljetne stylish kombinacije!

Antonija Andabak 28. veljače 2021.

Svježa pink boja torbice podiže raspoloženje i vaše outfite!

Kada je riječ o classy torbicama koje uspješno unose urbane elemente, jedan nam brend pada na pamet: Calvin Klein. Ova modna kuća uspješno je izbacila kolekciju torbica za ovogodišnju proljetno-ljetnu sezonu, a iste su prepoznatljivog dizajna za koje se isplati i više platiti!

Calvin Kelin torbica-rose nijansa

Calvin Klein stvorio je bazu obožavatelja ne samo kvalitetnog accessoriese-a već i linije profinjene odjeće i obuće, a do dana današnjeg ne samo da je ovaj brend ostao relevantan i zanimljiv već je nerijetko i korak ispred modnih trendova što mu nesumnjivo osigurava popularnost. Ova torbica prozračne boje koju su dizajneri originalno nazvali: Shadow Rose, doista je spoj suptilno-vibrantnog momenta koji dolazi do izražaja ovisno o tome s čime ćete je kombinirati!

CK torbicu četvrtastog oblika, podiže podesiv lanac u zlatnoj boji pomoću kojeg je možete nositi na ramenu, praktično preko prsa ili u ruci. Torbica je izrađena od umjetne kože zbog čega je mogu nositi i osobe koje izbjegavaju kupovinu accessoriese-a od prave kože, a prostrana unutrašnjost pogodovat će pripadnicama ljepšeg spola koje uvijek vole imati više stvari sa sobom!

I dok se neke druge kolekcije torbica isključivo prati trendove i mijenjaju se između sezona, za Calvin Klein torbice nikada nismo imali osjećaj da su “demode”. Checkirajte torbicu OVDJE i ostale varijante boja!