FOTO by Calvin Klein

Moda

Calvin Klein torbica boje ciklame mali je modni dodatak velikog efekta!

Antonija Andabak 14. ožujka 2021.

Boja je za čistu desetku!

Postoje stvari u životu žene na koje će više obraćati pozornost, a to su, ako ih pitate, nesumnjivo modni dodaci. Naravno, ovdje govorimo o torbicama koje su na tronu esencijalnih stvari bez kojih ne možemo zamisliti život.

Dakako, valja na jednom mjestu držati stvari koje zatrebaju tijekom obavljanja dnevnih aktivnosti, no to više nije samo puka potreba već mnogo, mnogo više od toga. Torbice su postali oni modni dodaci koji već danas označavaju društveni status, a kombiniranje uz odjevne kombinacije odavno je postao modni imperativ.

Jedna torbica kojom ćete lako zaokružiti modnu cjelinu, definitivno je nova Calvin Klein torbica u boji ciklame, koja je toliko jednostavna, a opet efektna upravo zbog odabira boje s kojom je CK pokazao kako akcentirati ono najljepše na ovakvom accessoriesu.

Oblih kutova i relativno malih dimenzija, prostrana unutrašnjost dozvoljava držanje i više od osnovnih stvari bez kojih ne napuštate svoj dom. Podesiv i tanki remen u istoj boji, omogućuje nošenje torbice preko prsa, na ramenu ili jednostavno – u ruci. Torbica je izrađena od visokokvalitetne imitacije kože koja neće popucati uslijed dugotrajnog posjedovanja iste, a glatka površina vanjskog dijela torbice govori u prilog tome da je riječ casual dodatku prigodnom za svakodnevno nošenje!

Ovu torbicu poželjet ćete nositi uz svoja sportska izdanja koja su, kao što ste primijetili, postala nezaobilazni trend cozy kombinacija kojima žene sve češće pribjegavaju. Također, divno će se uklopiti uz romantične volane na vašoj bluzi ili haljini preko koje ćete prebaciti traper jaknicu. Malena torbica efektno će istaknuti svaki vaš modni odabir, a to zovemo pravom modnom poantom!

Na službenoj stranici modnog brenda Calvin Klein, saznaj detalje o svojoj budućoj torbici!