FOTO by C&A

Moda

Čak 18 C&A haljina za formalne prilike! Zablistajte na vjenčanju u jednoj od ovih haljina!

Antonija Andabak 05. srpnja 2020.

Tražite svečanu haljinu? Vaša se potraga može zaustaviti na predivnim C&A haljinama!

Kako se zbog situacije s ponovnim mjerama opreza mnoge svečanosti svode na manji broj ljudi, tako se i dalje sve veći broj ljudi odlučuje na online shopping što mnogi svjetski brendovi dozvoljavaju i relativno brzo isporučuju. Kada govorimo o svečanostima, to što manji broj uzvanika prisustvuje istima, ne znači da morate manje pažnje posvetiti svojem izgledu, dapače.

Svoj ćete izgled podignuti na drugu razinu uz C&A haljine iz čije smo bogate ponude izdvojili čak 18 haljina za formalne prilike u kojima ćete svakako privlačiti poglede. Yessica i Lipsy haljine već su dugo sinonim za ženstvene krojeve koje iz vaših tjelesnih atributa izvlači najbolje, a sakriva ono što vam se manje sviđa.

Primjerice, nabori oko struka, suptilno će sakriti predio trbuha, a prorezima ili volančićima odvratiti pozornost na lijepe noge i naglasiti strane koje vam se sviđaju. Krojevi su raznoliki i prigodan za svačiji ukus, pa tako možete birati između haljine s plisiranim donjim dijelom, haljinu s otvorenim leđima i bodycon s volanima.

Boje haljina također su bogate i možete ih uskladiti prema omiljenoj nijansi, vašem tenu, cipelama ili accessoriese-u.

Haljine su prigodne i za goste koji prema bontonu neće birati presvijetle boje, namijenjene užim članovima obitelji, a upravo za uže članove obitelji mladenaca i naravno-kume možete birati od svijetlo ružičaste, baby plave pa sve do vaše najdraže boje.

Cijene su i dalje u kategoriji pristojnih i možete naći zanimljiv komad od 49,99 € pa sve do 99,00 €, a ako ste sigurni u svoju veličinu i već poznajete C&A brend i krojeve, haljinu možete naručiti online jer se Hrvatska također nalazi na listi naručitelja.

Checkirajte naš top 18, a sve haljine upravo OVDJE!