Moda

C&A linija kupaćih kostima i vrućih hlačica s kultnim Disney mišićima!

Viktoria Mikulić 02. svibnja 2022.

Najradije bismo sve stavili u virtualnu košaricu!

Mi smo ljudi ponekad zaista čudni. Kada konačno stigne godišnje doba koje smo mjesecima priželjkivali, naše se misli odmah prebace na idući period – u ovom slučaju ljeto.

Nemojte nam zamjeriti, nije da ne uživamo u proljeću jer ipak je to najšarmantnije razdoblje u godini, ali kako odoljeti svim tim novitetima koji se pojavljuju u izlozima trgovina, a koji mirišu na ljetne dane.

Gornji dio 14.99 € / Donji dio 9.99 €

Nikome nisu drage vrućine koje ljeto donosi, ali svima je drag odlazak na godišnji odmor i mala promjena u vidu svakodnevice, popraćena izležavanjem na plaži, čitanjem omiljenih knjiga, ispijanjem koktela, kupanjem i ludim noćnim provodima.

19.99 €

Modna kuća C&A unutar svake svoje kolekcije uvrsti omiljene Disney junake, među kojima se posebno ističu Mickey i Minnie Mouse.

Gornji dio 14.99 € / Donji dio 9.99 €

Ovog puta, kultni mišići upotpunili su dvodijelne kupaće kostime, kao i vruće hlačice u traper izdanju. Ne znamo što na je posebnije, no znamo da želimo u ovim outfitima provoditi užarene ljetne dane.

19.99 €

Ako volite biti u centru pozornosti, nema ništa upečatljivije od crvenog badića s točkicama i Minnie likom. Za dnevne aktivnosti, stvorene su kratke traper hlače koje možete iskombinirati s gornjim dijelom kupaćeg kostima, a na vama je samo da odaberete između svjetlijeg i tamnijeg trapera.

Tu je i bijeli kupaći kostim s crnim printom Mickey Mousea, koji će savršeno pristajati uz vaš preplanuli ten.

Više detalja o novoj Disney kolekciji možete saznati OVDJE.