FOTO by Instagram @jaynjangle / @girls_inspiration___ / @bamboospa_sf

Ljepota

Burgundi nokti pravi su hit ove jesenske sezone!

Mia Vodopija 28. rujna 2021.

Boja koju vidimo u prirodi i na noktima…

Ako postoji jedna stvar koju povezujemo s promjenom godišnjih doba, a pogotovo s jeseni, to je mnoštvo boja i nijansi koje se mijenjaju.

Žuta, crvena, narančasta, bordo, zelena, tamno zelena, smeđa, boja senfa i ostale, izmjenjuju se pred našim očima i nadahnjuju nas na kreativnost.

Hoćemo li nositi neku novu odjevnu kombinaciju za koju se inače ne bismo odlučili ili ćemo napokon kupiti onu tamniju paletu sjenila i tamniji ruž koje već neko vrijeme priželjkujemo?

Jesen je transformacijsko i eksperimentalno doba u svakom smislu tih riječi. Neki će se odlučiti za novu boju kose, neki za nove kraće frizure, a neki će se okušati u izradi manikura.

Lijepo je otići u salon na manikuru (i pedikuru), ali mnogi nemaju vremena ili im se jednostavno ne da. Upravo zato je dobro imati svoje lakove u bojama, baš kao i bazni lak i onaj za završni sloj. U moru boja i nijansi koje možete odabrati, mi vam danas predlažemo Burgundi / bordo.

Boja koju vidimo u prirodi je boja koju ujedno i želimo na našim noktima. Sofisticirana, elegantna boja koja paše uz sve, Burgundi će jako lijepo izgledati na kraćim, ali i na dužim noktima.

Inspirirajte se slikama s Instagrama ili s interneta, napravite si manikuru sa sjajnim finishem ili pak onim mat. Također možete odabrati jedan ili dva nokta kao akcentne nokte te ih urediti drugačije nego ostale – dodati naljepnice, trakice ili šljokice.

Burgundi manikura je odličan odabir za ovo jesensko, magično i tamnije doba godine.