FOTO by Ted Baker

Moda

Bucket torbica u smaragdnom ruhu elegancija je na kvadrat!

Viktoria Mikulić 23. srpnja 2021.

Djelo je britanskog brenda Ted Baker…

Znamo da smo već pomalo zamorni pišući o novim torbicama koje neumorno stižu na police high street brendova.

Svjesni smo da nam ih zaista toliko ne treba, ali ne možemo si pomoći i ne podijeliti s vama modele koji ostavljaju bez daha. Ted Baker je sofisticirana robna marka koja je rezervirana za elegantne žene koje imaju svoje JA, zrače nekom posebnom vibrom i bez obzira na situaciju, uvijek se dotjeraju.

Noseći novu Ted Baker torbicu i mi ćemo se osjećati graciozno, jer ista ne predstavlja samo modni dodatak, već statusni simbol.

Bucket torbice najveći su trend u 2020. godini. Viđali smo ih posvuda na gradskom asfaltu i gotovo da nema fashionistice koja se nije počastila barem jednom. Toliko su efektne zbog svog oblika da smo ih odlučili prigrliti i u novoj ljetnoj sezoni.

Ted Baker model je must-have svake garderobe prvenstveno zbog zanosne smaragdno zelene boje. Kvalitetni pamuk također je prednost kod ove torbice kao i odvojivi remen koji vam omogućuje nošenje na više načina.

Jedino što vam se možda neće svidjeti je cijena od £150, iako vas ni to ne bi trebalo spriječiti da je nabavite, ako težite dugotrajnosti.

Ova će torba zasigurno biti uz vas nekoliko godina, i dobro je znati da je ova nijansa zelene uvijek u modi, osobito u ljetnim mjesecima.

Ako vas se dojmila, naručiti je možete putem LINKA.