FOTO by Nike

Moda

Bubble gum pink rapsodija na novim Air Force tenisicama

admin 28. srpnja 2022.

Nike nam donosi još jedan slavljenički model

Ove godine Nike slavi četrdeset godina modela Air Force One, a kao simbolično obilježavanje odlučili su svako malo izbaciti jednu limitiranu seriju omiljene obuće. Osim individualnih modela ova godina bit će prepuna suradnji i kolaboracije s drugim brendovima poput Louis Vuittona i drugih.

Tek smo na polovini godine i do sada smo svjedočili nekoliko slavljeničkih Air Force One modela, a u periodu ispred nas možemo se nastaviti nadati predivnim modelima.

Nike Air Force One tenisice
Nike Air Force One tenisice

Posljednji u nizu slavljeničkih modela je zaigrani bubble gum primjerak koji svojim detaljima asocira na netradicionalno ljeto ili brz dolazak jeseni.

Nike Air Force One tenisice

Osim predivne boje koja na neki način asocira na ljeto dodani su i krzneni detalji koji ovaj model čine još slađim.

Nike Air Force One tenisice

Rapsodija plišanih motiva

Plišani detalji nalaze se sa strane u obliku Nike logotipa i na stražnjem dijelu i mijenjaju boju iz živahne pink u umirujuću burgundy.

Bijeli međupotplat i gumeni potplat upotpunjuju dizajn svojim neutralnim bojama, a tu su i neizostavne mini zvjezdice razbacane po njima.

Nike Air Force One tenisice

Ovaj predivni model trebao bi se uskoro naći unutar Nike web trgovine, a mi možemo nastaviti slaviti rapsodiju Nike Air Force tenisica.