FOTO by Etsy / Instagram @kiwipoca

Dekor

Bu! Simpatični držači za svijeće u obliku duhova najslađa su jesenska dekoracija!

Daria Lovrić 17. listopada 2023.

Keramičke držače za svijeće krasi funkcionalnost i efektan dizajn!

Sredina listopada je i već smo odavno trebali biti ušuškani u jesensku atmosferu. Ipak, iako se ne žalimo, na to smo ove godine nešto duže čekali.

S obzirom na to da su temperature dosta pale, vrijeme je da uključimo grijanje, izvadimo mekane dekice i jastučiće, skuhamo topli napitak i zapalimo mirisnu svijeću.

Mi smo već danima u potrazi za preslatkim jesenskim dekoracijama koje će u naš dom unijeti toplinu i stvoriti cozy ugođaj o kojem maštamo.

Nedavno smo vam predstavili efektne šalice s perecima, možda najljepše šalice koje smo ikada vidjeli, a sada je vrijeme za nešto drugo. Simpatični ukrasni držači za svijeće također proizlaze iz vrijednih ruku brenda Kiwi Poca Ceramics.

Držač za svijeću duh 1
Držač za svijeću duh

Riječ je o keramičkim, ručno rađenim posudicama u obliku duhova s mnoštvo detalja. Naime, svaki od duhova ima različitu facijalnu ekspresiju i unikat je. Možete birati između tri različita modela – onog koji u rukama drži perec, baguette ili kroasan.

Držač za svijeću duh

Ove smiješne, sablasne duhove možete koristiti kao držač za svijeće koji će pojačati njezino gorenje i širenje mirisa, a odlična su ideja i za poklon najdražima.

Iako izgledaju kao dekoracija, ovi jedinstveni porculanski primjerci imaju svoju funkciju i nisu samo vizualno privlačni, već u naše domove donose savršenu atmosferu za opuštanje i uživanje.

Cijena jednog primjerka iznosi $82.53, a možete ih škicnuti putem Etsy web trgovine.