FOTO by Instagram @iva__saric

Poznati

Bruno Petković i njegova supruga Iva Šarić imaju poseban razlog za slavlje!

Una Lora Banjac 04. travnja 2024.

„Jako poseban dan“

Bivša manekenka Iva Šarić i nogometaš Dinama Bruno Petković imaju poseban razlog za slavlje. Njihov sin Adrian napunio je tri godine i proslavio svoj treći rođendan, a prekrasne obiteljske trenutke i djelić slavljeničke atmosfere Iva je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Instagram @iva__saric

„Jako poseban dan“, napisala je ponosna mama uz fotografiju velikog  balona ispunjenog helijem u obliku broja 3, zatim je podijelila fotografiju torte čija je glavna zvijezda Munjeviti Jurić – glavni lik dječjeg crtića ‘Auti’ 

Instagram @iva__saric

Iva je dobro poznata hrvatskoj javnosti, a često ju se moglo vidjeti i na malim ekranima. Naime, Iva je radila kao televizijska voditeljica i novinarka, a tijekom jednog intervjua 2019. godine kliknula je s našim reprezentativcem.

Bruno Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama. Otkrio joj je da je slobodan, no to se nakon tog intervjua promijenilo. Upravo tada je zaiskrilo između njega i Ive, a par je uskoro dobio sina Adrijana.

Iva i Bruno vjenčali su se u prosincu prošle godine nakon četverogodišnje veze. 20. prosinca organizirali su dvostruko slavlje jer je upravo tada Iva proslavila svoj 35. rođendan.

Svojevremeno je Iva ispričala kako je Bruno divan otac

Adrian i Bruno imaju neki poseban odnos koji samo njih dvojica razumiju. Dok je bio beba, Adrian je više bio privržen meni, ali što je stariji, više traži tatu, što je i sasvim normalno“, rekla je Iva navodeći kako je naš reprezentativac predivan otac, dok je nogometaš dao komplimente na njen račun.

Iva je najbolja mama na svijetu, uz moju Ružu! Ima puno ljubavi i vrlo je organizirana. Sve stigne i više-manje sve ona vodi, nikada ništa ne zaboravlja i potpuno se posvetila odgoju dječaka. Ima nevjerojatnu pozitivu energiju i upravo to prenosi na djecu.“

Malenom Adrianu želimo najsretniji treći rođendan ikad te puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha!