Moda

Bridal kolekcija poznatog brenda donosi wedgesice iz snova!

Viktoria Šafranić 20. veljače 2020.

Prošle godine predstavili smo španjolski brend Manebi koji nas je osvojio dizajnom svojih ljupkih espadrilla, tenisica i natikača s mašnom. Svaki model izrađen je od 100% prirodne jute koja jamči prozračnost čak i tijekom najtoplijih mjeseci. Ovog puta, dah nam je zastao na njihovu Love&Bridal kolekciju koju su upravo lansirali, a kojom svaku buduću mladu […]

Prošle godine predstavili smo španjolski brend Manebi koji nas je osvojio dizajnom svojih ljupkih espadrilla, tenisica i natikača s mašnom. Svaki model izrađen je od 100% prirodne jute koja jamči prozračnost čak i tijekom najtoplijih mjeseci.

Ovog puta, dah nam je zastao na njihovu Love&Bridal kolekciju koju su upravo lansirali, a kojom svaku buduću mladu pozivaju da zakorači u raskošan svijet vjenčanja. Dizajnirane tako da se svaka mladenka osjeća kao milijun dolara, svaki je par ovih wedgesica ručno rađen sa 100% ljubavlju.

Drugim riječima, nova kolekcija je zapanjujući prikaz svega što vaš veliki dan predstavlja. Jednako šik i udobne, bridal cipele donose osjećaj istinske, bezvremenske elegancije, a pritom osiguravaju da svaki korak tog božanstvenog dana bude izveden s izuzetnom, dostojanstvenom lakoćom.

Unutar linij, postoji niz nježnih nijansi dizajniranih da se uklapaju uz svaki stil vjenčanice. Od puderasto roze, srebrne i zlatne boje do jednostavnih, a privlačnih nijansi poput bijele i breskve. Prilikom kreiranja ovih zanosnih cipela, španjolski modni brend stavio se u kožu svake mladenke te s time na umu predstavo boje koje nijedna buduća gospođa ne bi odbila.

Za razigrane mladenke definitivno su wedgesice s perlicama, dok će nježne romantičarke zasigurno dabrati one od satena ili antilopa. Svaki model dolazi s vrpcom koja se veže oko gležnja te ih osim za vjenčanje čini i totalnim must-haveom uz kratku haljinicu za vruće ljetne večeri.

Šarmantne, graciozne, elegantne, teško ih je uopće opisati riječima…

Manebi Love&Bridal kolekciju možete naručiti putem LINKA.