FOTO by Instagram @bradpittoffical_

Poznati

Brad Pitt proslavio 60. rođendan! Kome je slavni glumac još uvijek broj 1?

Daria Lovrić 19. prosinca 2023.

I dan danas plijeni pažnju kao mladić!

Vječiti srcolomac, holivudski glumac Brad Pitt stari kao dobro vino. Već godinama glasi za jednog od najzgodnijih muškaraca na sceni i filmskom platnu. Ljubitelj je dobre kave, otac šestero djece i jedan od najpoznatijih i najuspješnijih glumaca sadašnjice.

Iako se rastao od bivše supruge Angeline Jolie, svoju je sreću pronašao uz Ines de Ramon, a nova ljubav mu očito pristaje jer i dalje izgleda kao mladić. Upravo zbog mladolikog izgleda, mnogi su ga usporedili s Benjaminom Buttonom, likom kojeg je utjelovio još 2008., a koji je stario unatrag.

Brad Pitt iza sebe ima ogromnu karijeru i na svom glumačkom putu niže samo uspjehe. Početak karijere obilježile su mu uloge poput one u seriji “Dallas”, a kasnije se probio u svijet filma s ulogama u “Thelma & Louise”, “A River Runs Through It” i “Interview With the Vampire”.

Kasnije je briljirao u ulogama u filmovima poput “Ocean’s 11”, “Se7en”, “Moneyball”, “Twelve Monkeys”, “Fight Club” te “Mr. & Mrs. Smith”.

Mnogi nagađaju koja je tajna njegovog mladolikog izgleda. Naime, Brad je vegan, očigledno je da ima odlične gene, upola mlađu djevojku pa „mora“ držati do svog izgleda trunčicu više nego drugi…

U svakom slučaju, Brad Pitt je i ostaje jedan od najpoželjnijih i najzapamćenijih holivudskih glumaca i ostat će poznat po svom radu, ali i zamamnom izgledu.