FOTO by Sinsay

Dekor

Božićne Sinsay šalice za omiljene tople napitke već od 19,90 kuna!

Daria Lovrić 08. studenoga 2022.

Ispijanje kave i čaja nikad nije bilo ljepše...

Čak i ako ne pridajete ogromnu pažnju dekoriranju doma, vjerujemo da ne možete odoljeti božićnom asortimanu u vidu home accessoriesa. Bilo da se radi o već pripremljenom setu ukrasa, dekicama, jastucima, asortimanu za božićno drvce ili proizvodima od keramike, neki od njih će pronaći svoj put do vašeg doma.

Božićna Sinsay šalica 1
Božićna Sinsay šalica – 15,90 kn

Iako nas još nekoliko tjedana dijeli od ulaza u najveselije razdoblje godine, omiljeni brendovi već su lansirali svoje prve kolekcije s božićnim motivima. U potrazi za prigodnim primjercima koji će ukrasiti naš dom i unijeti dozu topline, škicnuli smo unutar Sinsay kolekcije i pronašli neodoljivu kolekciju šalica.

Božićna Sinsay šalica 2
Božićna Sinsay šalica – 29,90 kn

Božićna kolekcija šalica stiže u Sinsay!

Ako ste zagriženi kavopija vjerujemo da već imate svoju najdražu šalicu, međutim preslatka kolekcija s božićnim motivima vrlo će vas lako natjerati u shopping.

Božićna Sinsay šalica
Božićna Sinsay šalica – 39,90 kn

Blagdansko razdoblje period je u kojem posebnu pažnju posvećujemo uređenju doma i stylish dekoracijama, a sada je vrijeme da unesete malo božićnog duha i u vašu kuhinju i blagovaonicu. Kao i svake godine, Sinsay je i ove godine pripremio mnoštvo božićnih šalica koje će se savršeno uklopiti u našu božićnu priču.

Božićna Sinsay šalica – 45,90 kn

Ispijali u njima jutarnju kavu, večernji čaj, kuhano vino ili kakao, ove šarmantne šalice će baš svaki put izmamiti osmijeh na vaše lice.

Svoj primjerak možete naručiti putem Sinsay web trgovine, a naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji.