FOTO by Sinsay

Dekor

Božićna kolekcija šalica stiže u Sinsay! Izaberite svog favorita već od 25,90 kuna!

Daria Lovrić 10. listopada 2022.

Stvorene za cozy trenutke pod dekicom uz omiljeni topli napitak!

Svatko od nas ima omiljenu šalicu koja je samo njegova. Nju najčešće koristimo tijekom cijele godine i nemamo želju posegnuti za drugom koliko god ona bila stara, napuknuta ili izlizana. Ipak, nekada jednostavno ne možemo odoljeti novitetima, posebice kada je riječ o onima koji najavljuju najveselije godišnje doba.

Božićni komplet Sinsay šalica – 29,90 kn
Božićna Sinsay šalica – 25,90 kn

Blagdansko razdoblje period je u kojem posebnu pažnju posvećujemo uređenju doma i stylish dekoracijama. Kako bi stvorili što topliju atmosferu u svoj dom unosimo razne dekorativne predmete poput jastučića, dekica i raznih ornamenata. Uz klasične dekoracije, vrijeme je da unesete malo božićnog duha u vašu kuhinju i blagovaonicu.

Božićni komplet Sinsay šalica – 29,90 kn
Božićna Sinsay šalica – 39,90 kn

Sinsay spreman za blagdane!

Kao i svake godine, Sinsay je i ove godine pripremio mnoštvo božićnih dekoracija kojima ćemo oplemeniti naš dom. Prije nego krenemo u potragu za must-have božićnim dekoracijama odlučili smo prvo pogledati kakve nas šalice ove sezone čekaju.

Božićni komplet Sinsay šalica – 29,90 kn
Božićna Sinsay šalica
Božićna Sinsay šalica – 49,90 kn

Kava, čaj, kakao ili čokolada? Ove Sinsay šalice su tu za sve!

Božićna Sinsay šalica – 39,90 kn
Božićna Sinsay šalica
Božićna Sinsay šalica – 49,90 kn

Čim smo škicnuli unutar nove kolekcije naprosto smo se raznježili. Sezonu kuhanog vina otvaramo sa Sinsay šalicama i narednih nekoliko mjeseci postat će naše miljenice u kojima ćemo ispijati prvu jutarnju kavu ili vrući čaj prije spavanja.

Božićni komplet Sinsay šalica – 29,90 kn

Snjegovići, pingvini, borove grančice, medene kućice, orašari, sobovi, gnomovi i mnogi drugi elementi uljepšavaju nadolazeću sezonu, stoga ne čudi što su glavni akteri nove Sinsay kolekcije šalica.

Božićna Sinsay šalica – 45,90 kn

Cijene šalica kreću se od 25,90 kuna, stoga svoje favorite ubacite u košaricu jer vjerujemo da će nestati u tren oka čim se pojave!