FOTO by Obitelj Salaj

Putovanja

Božićna Čarolija svjetla by Salaj od danas blista u najčarobnijem ruhu!

admin 01. prosinca 2023.

Božić je samo jedan dan, a na Čaroliji svjetla možete uživati u blagdanima svakodnevno!

Davno, u djetinjstvu, Zlatko Salaj dijelio je svoje dane s ocem u skromnim uvjetima, gdje su živjeli s malim mlinom na današnjem predivnom imanju. Djetinjstvo bez obilja Božićnih čuda potaknulo ga je na posebnu želju – stvoriti magično Božićno iskustvo za sve.

Odlučno koračajući svijetom, Zlatko je otišao raditi u inozemstvo, stekao je bogatstvo i ispunio svoju najveću želju – vratio se na to isto imanje. Tu ga je dočekala supruga Nada i zajedno su 2001. godine počeli okrašavati imanje sa čak 70,000 lampica kako bi si priuštili Božić iz snova.

Njihova manifestacija nije ostala neprimijećena – ljudi su bili oduševljeni i te godine su sve više posjećivali to čarobno imanje. Danas, ta manifestacija traje već 22 godine zaredom.

Ali ova priča ne završava ovdje. Obitelj Salaj nije samo stvaralačka – ona je predana vrijednostima obitelji, zajedništva i dobrog staromodnog blagdanskog uživanja. Manifestacija se zove “Čarolija Svjetla,” a to je upravo ono što žele prenijeti posjetiteljima.

Ova prekrasna priča proteže se kroz više od dva desetljeća, gdje se stvarnost isprepliće s maštovitim svjetlosnim prikazima. Tri generacije obitelji Salaj posvećeno i s ljubavlju ulažu napor kako bi Božićna Čarolija svjetla svake godine postala sve spektakularnija, stvarajući ne samo predivan prizor, već i jedinstveno iskustvo koje spaja ljude.

Imanje obitelji Salaj možete posjetiti u sljedećim terminima:

– Od 1. prosinca 2023. do 8. siječnja 2024.
– Svaki dan od 14:00 do 21:00 sati, uključujući i vikende i blagdane