FOTO by Instagram @peanuts_hc

Iće & piće

Bounty Triple Treat – jer čokolade i kokosa nikad dosta!

Viktoria Mikulić 16. studenoga 2022.

Spremni za novi desert s daškom čokolade, kokosa, voća i orašastih plodova?

Kada kažemo kokos i čokolada, svi ljubitelji istog zasigurno odmah pomisle na jedno – Bounty čokoladicu. Iako joj Raffaelo iekako može parirati, ako ste obožavatelji mliječne čokolade, onda Bounty definitivno nema konkurencije.

Ovaj tropski raj jedna je od naših najdražih poslastica – nježan kokos u čokoladnom preljevu mami naša osjetila i jedan griz dovoljan je da nas odvede na neko egzotično mjesto, gdje ispijamo koktel od kokosa i uživamo ispod kokosove palme…

Nova, zdravija verzija čokoladice za svakog ljubitelja kokosa!

Upravo su nas iz korporacije Mars iznenadili novim desertom, i to ne bilo kakvom slasticom… Dopustite da vas upoznamo s Bounty Triple novitetom, koji će jednako osvojiti one koji vole zdrave orašaste plodove, voće kao i zagrižene ljubitelje čokolade i kokosa.

Pločica od datulja, grožđica i kikirikija prelivena suhim kokosom, umočena i prelivena mliječnom čokoladom čini nam se kao izvrstan brunch. Na prvu djeluje veoma zdravom, a finanaln touch daje joj okus već svima dobro znane čokolade i kokosa.

Iako je još nema kod nas, pronašli smo nekoliko fotografija na Instagramu čija sočnost već dovoljno govori… Ova čokoladica trenutno je dostupna u Tescu, no nadamo se da će ubrzo stići i na naše police. Osim što se može kupiti samostalno, Bounty čokoladice dostupne su u pakiranju od 4 pločice.

P.S. Snickers i Mars su također dostupni u triple verziji, ako bi nekoga slučajno zanimalo…