FOTO by Instagram @victoriabeckham

Poznati

Bolje od OnlyFans-a: Victoria Beckham podijelila video Davida

admin 20. prosinca 2023.

"Jutarnja vježba uz ovu ljubavnu mašinu"

Sve do objavljivanja dugoočekivanog Netflixovog dokumentarca ove godine u listopadu, dvojac Victoria i David Beckham bili su poprilično škrti u objavljivanju sitnica i pikanterija iz svog braka.

Od kada im je dokumentarac digao popularnost na neviđenu razinu par je odlučio tu i tamo objaviti i neki neočekivani video, a jedan od njih upravo je osvanuo na Instagramu popularne pjevačice.

Victoria Beckham upravo je podijelila video svog supruga u kojem je odmah etiketiran kao sadržaj bolji no što možete pronaći bilo gdje na OnlyFans platformi.

Na videu Victoria snima Davida dok vježba u kratkim uskim hlačicama. No ono što je još zanimljivije je vježba koju izvodi David. Za koji je točno to dio tijela vježba, ne znamo, ali sviđa nam se ono što vidimo.

Prema komentarima, fanovi su oduševljeni i zahvalili su Victorii na predivnom sadržaju koji je začinio večer.

Video je nazvan “Morning work out with this Love Machine“, a najupečatljiviji komentar bio je “Victoria daje muškarcima i ženama ono što trebaju i žele”.

Ako uzmemo u obzir da smo u žarištu blagdanskih dana, ovo možemo shvatiti kao poklon svim ljubiteljima popularnog nogometaša.