FOTO by Instagram @bojana.g.v

Poznati

Bojana Gregorić Vejzović oduševila nas je vitkom linijom i casual kombinacijom

Krešimir Šustić 28. svibnja 2020.

Žena sa stilom kojoj sve dobro pristaje!

Poznate dame većinom su nam asocijacija na glamur i skupocjene toalete u kojima baš poput pravih diva koračaju crvenim tepihom i izgledaju fantastično.

No zahvaljujući profilima na raznim društvenim mrežama, često nas počaste privatnim fotkama u svojim ležernim kombinacijama kako bi nam dale uvid u svoj život dok su svjetla reflektora ugašena.

Među njima, svojim stilom i pojavom, ističe se poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović koja nas svako malo počasti trendi izdanjem popraćenim must-have komadima.

Ovog puta svoj casual look isfurala je na razini svjetske zvijezde i totalno nas oduševila svojim odabirom, te pokazala da je za dobar stajling potrebno nešto uistinu jednostavno, a s druge strane upečatljivo i statement.

Kao glavna uloga njenog outfita ističe se midi haljina s malenim prorezom sa strane, koja dolazi u kombinaciji bijele i crvene boje s crnim prugama, te nam tako pokazuje da i u casual izdanju izgleda zanosno.

Kako bi začinila cjelokupan izgled, dodala je bijele tenisice i postigla pravi ležeran look koji je popularan i rado viđen na gradskim ulicama.

Osim njezinog chic modnog odabira, u oko nam upada prekrasno bijelo cvijeće i neodoljivi osmijeh kojim nam šalje pozitivu i poručuje da nikada ne treba prestati sanjati.