FOTO by Zara / Instagram @bojana.g.v

Moda

Bojana Gregorić Vejzović izgleda neodoljivo u ovoj haljini s uzorkom…

Mia Vodopija 17. kolovoza 2021.

Ova Zarina krasotica uljepšat će vam dan...

Bojana Gregorić Vejzović je jedna od naših najpoznatijih filmskih, televizijskih i kazališnih glumica. Osvojila je brojne nagrade poput Zlatnog Histriona, Orlanda i Večernjakovih Zlatnih ruža.

Bojana je od 2006. u braku s poznatim glumcem Enesom Vejzovićem, s kojim ima sina Raula i kćer Zoe. Zajedno s Gibonnijem, Majom Vučić i Slavenom Bilićem, UNICEF-ova je veleposlanica dobre volje za Hrvatsku.

Svoj godišnji odmor provodi na Pelješcu sa suprugom i djecom, gdje uživa u prekrasnoj prirodi i čistom moru.

Iako se zasluženo odmara, svejedno voli opaliti koju fotku za Instagram. Ona koja je nama zapela za oko je fotka u kojoj pozira u Zarinoj zeleno bijeloj haljini.

Različiti tonovi zelene boje svjetionika, šume i njezine haljine savršeno se stapaju s plavetnilom neba i mora, navode nas na sanjarenje o još jednom godišnjem odmoru.

Zarina zeleno bijela midi haljina s ovratnikom ima rukave koji padaju ispod lakta, a dolazi s remenom koji je u istoj boji. Haljina je napravljena od stopostotnog pamuka, što je dobra vijest za sve one kojima je stalo do okoliša.

Standard Green to Wear 2.0 ima za cilj smanjiti utjecaj proizvodnje tekstila na okoliš. U tu svrhu je Zara razvila Inditexov program The List koji pomaže jamčiti kako su proizvodni procesi čisti i sigurni za okoliš.

Možda i vi, baš poput poznate Bojane, odaberete ovu Zarinu haljinu koja je dobra za okoliš. Možete ju kombinirati sa sandalama, cipelama, wedgesicama, a kad zahladi, obucite sako komplementarne boje zelenoj i bijeloj te ste spremne za nove pobjede.

Zarina haljina dođe 299,90 kuna i možete ju naći na ovom LINKU.